DSC_4823.jpg

Tervetuloa sivuilleni! Olen innokas valokuvaaja, joka kuvatessaan pyrkii vangitsemaan hetkiä ja välittämään tunteita ja tunnelmia – suuria ja pieniä. Kuvaan mieluiten ns. dokumentäärisellä tyylillä ja haluan valokuvillani kertoa tarinaa, oli kyseessä sitten häät, perhetapahtuma, kiinteistökuvaus tai jokin muu projekti.  


Asun Turun seudulla ja olen ammatiltani fysioterapeutti. Tykkään soittaa kitaraa ja minua kiinnostaa matkustaminen, mutta nykyään suurin osa vapaa-ajastani kuluu vaimon ja kahden pienen tyttären kanssa. 


Mikäli olet kiinnostunut järjestämään kuvauksen, tai mieleesi heräsi jokin muu kysymys minusta tai valokuvauksesta, näppäile viestisi ohessa olevaan yhteydenottolomakkeeseen. Voit myös lähettää s-postia suoraan info@radekborczuch.com tai soittaa minulle numeroon 044 2523517. Kaikki hintatarjoukset annan kirjallisena.


Thanks for visiting my website. I am a photography enthusiast living on the outskirts of Turku, Finland. I'm a physiotherapist by profession, I like to play the guitar and I'm keen on travelling and meeting people. As a photographer I try to tell stories through pictures. I enjoy taking photos of people but I’m also into real estate photography.


If you are interested in organizing a photo shoot or you want to know more about my photography, pop your message in the form below. You can also email me directly to: info@radekborczuch.com or give me a call on +358 442523517. All the pricing, however, will be delivered via a written quote.